Székesfehérvár
Online tudakozó katalógus
Valid HTML 4.01 Strict

Fehérvár Tető Kft. - Székesfehérvár
Cim: 8000 Székesfehérvár, Őrhalom u.3. Email: info@fehervarteto.hu
Web: https://www.fehervarteto.hu/Telefon: 06/30-812-06-49
Fax: 22-500-048

Bevezető

Tetőfedőanyagok és építőanyagok Jelentős szerepet tölt be a hazai építőanyag kereskedelmi piacon. Vonzáskörzetében kiemelkedően teljesít a tetőfedő anyagok eladásában. Olyan anyagokat értékesítünk, amik minőséget képviselnek és amikben mi is hiszünk. Előnyünk még az a kivitelezői szakember gárda aki mögöttünk áll. Megbízható jó tetőépítő szakembert mindig tudunk ajánlani! Látogasson el üzletünkbe, vagy kérjen árajánlatot most kattintson! Székesfehérváron és környékén díjmentes helyszíni felmérést is vállalunk, ami alapján el tudjuk készíteni a tetőfelújítás komplett árajánlatát.

Bemutatkozás

Megfelelő tetőfedőanyagot találni nem könnyű dolog. Ma már óriási a választék és egy szakember segítsége nélkül könnyen rosszul dönthetünk. Szakembereink a tetőfedő anyagok specialistái. Tetőfedő anyag szakkereskedésünkben kizárólag minőségi tetőfedőanyagokat talál, a legnevesebb tetőfedő anyag márkák teljes kínálatát, többet között a Gerard, Tondach, Creaton, Terrán és Bramac ismert márkák termékeit. Gerard zsindely, hódfarkú és egyéb tetőfedő anyagok között megtaláható a Gerard tetőcserepek teljes választéka. Olvassa el miért éri meg a Gerard tető. A Tondach tetőfedő anyagokra több mint 30 év garanciát vállal a gyártó. A Tondach tetők széles választékát keresd nálunk. A Bramac tetőfedő anyagok, tetőcserepek esetén is 30 év garanciát vállal a gyártó, érdemes mielőbb megismerni a Bramac tetőcserepek széles választékát. Miért Terrán cserép? Miért Terrán betoncserép? A Terrán cserepeket keresse bátran üzletünkben. A tetőfedőanyagok mellett székesfehérvári tető szakkereskedésünkben megtalálhatók még alátéthéjazatok. Dörken alátéthéjazatok fontos szerepet töltenek be abban, hogy a tetőfedő anyag alá bejutó nedvesség kárt tegyen a szerkezetben. Roto és Velux tetőtéri ablakok. Roto tetőablak szakértő oldalunkat is érdemes meglátogatnia. Thermofloc és Rockwool hőszigetelések, Galeco ereszcsatornák és Shiedel kémények, kéményrendszerek. Tudja meg 20 érvünket a Shiedel kéményrendszerek mellet most. Shiedel az építőiparban felhalmozott több évtizedes tapasztalata a kéményrendszerek tervezésében és gyártásában is pontosan nyomon követhető. Schiedel kéményrendszerekről bővebb infót olvashat oldalunkon, vagy kérdezzen bátran szakértő kollégáinktól. Rockwool hőszigetelést sokan keresik nálunk. Tudja most meg, hogy miért népszerű: Rockwool hőszigetelés. Rockwool kőzetgyapot kiváló hőszigetelő tulajdonságát a gyapjúszálak között megtalálható levegő biztosítja. A Rockwool homlokzati hőszigetelés mellett, válaszfalak és magastetők szigetelésére is használják a szakemberek. Rockwool kőzetgyapot hőszigetelés székesfehérvári telepünkön személyesen is megtekinthető. Szakértőnk segít a választásban. Thermofloc hőszigetelő rendszer tökéletes tető, fal és padlószigetelésre. Befújható a Thermofloc hőszigetelés a tetőtérbe. Kiváló megoldás hőszigetelésre. Tudjon meg most többet a Thermofloc hőszigetelésről. Tudta? Roto 10 éves garanciát biztosít termékeire Roto tetőtéri ablak garancia. Roto tetőablakok széles választékában Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt. Roto Designo és Roto Q termékek megtalálhatók nálunk. Székesfehérvár mellett természetesen Fejér megyében, illetve az egész országba kiszállítjuk termékeinket. Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran.

Keresőszavak

tető, tetőcserép, hőszigetelés, tetőablak, tetőfólia, zsindelyKIEMELT HIRDETŐK
Szathmáry János - autókölcsönzés, karosszériajavítás
Részletek...

Dr. Móricz István - Fül-Orr Gégész
Részletek...

Pszichiátria-Dr. Horváth Ilona Gyöngyi
Magánrendelés Székesfehérvár, Gyümölcs u.2., Jankovics u.12. rendelési idő:
hétfő 16- 19 óráig
szerda 16-19 óráig
Bejelentkezés telefonon.
Részletek...

Szűcs és Társa Szolgáltató Bt-Gárdony
Részletek...

Dr. Kallos Gabriella-Fogszakorvos
II. rendelő: 8000 Székesfehérvár, Zámoly köz 5. Rendelés: Telefonos bejelentés alapján Kedd, Csütörtök Részletek...

A Hortenzia Virágszalon-Virágküldés-Székesfehérvár
Részletek...

Kriszi Gazdasági Tanácsadó Kft-Könyvelő Iroda-Dunaújváros
Részletek...

DHM Kézi Autómosó Autókölcsönző Gumiszerviz
Részletek...

Albaurora Kft. - Székesfehérvár
Részletek...

Fehérvár Tető Kft. - Székesfehérvár
tető, tetőcserép, hőszigetelés, tetőablak, tetőfólia, zsindely Részletek...

Iváncsai Homok és Kavicsbánya - Iváncsa
Részletek...
Fooldal |  Ugyfelkapu |  Kapcsolat |  Magunkrol |  Partnereink |  Megyeszékhelyek | 


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0